Nehéz nyugton maradni Magyar Péter után

2024. március 26. 19:41

Aki perrel fenyegeti volt feleségét, és a sajtót, ha olyat írunk róla, ami neki nem tetszik.

2024. március 26. 19:41
Kertész Dávid
Kertész Dávid
Pesti Srácok

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Sötét sikátor helyett a Központi Nyomozó Ügyészség épülete előtt vártam Magyar Pétert, és most be kellene számolnom arról, hogy mit mondott kilépve a kihallgatásáról. Azonban tekintve, hogy a túlhájpolt napszemüvegmodell semmi érdemlegeset nem mondott, egy kicsit inkább személyeskednék. Már csak azért is, mert maga Magyar mint jelenség annyira fel tudja dühíteni az embert, hogy attól még azt sem hallja, hogy Rogán mit suttog a fülébe.

Beszélhetnék én Magyar viselt dolgairól, arról, hogy mik derültek ki házasságáról, de ugyebár igazi bátor férfihoz méltóan az önjelölt Navalnij azzal kezdte felszólalását mindezek kapcsán, hogy mindenkit beperel, aki erről ír, és száz jogász áll a háta mögött. Persze, pro bono alapon. Ingyen, mert ő a messiás…

Mivel tudjuk jól, hogy a sajtóperek hogy működnek, ezért inkább eltekintek a tényektől, és leírom azt, hogy mit gondolok erről a (szerkesztőségünk elhatárolódik kollégánk trágár megnyilvánulásaitól, ezért az itt következő 23 sort töröltük).

…szóval, nehéz nyugton maradni, nehéz megfogalmazni azt, hogy mit gondolok erről az emberről (?). Arról, aki perrel fenyegeti volt feleségét, és a sajtót, ha olyat írunk róla, ami neki nem tetszik. Arról, aki barátairól, volt szerelméről titokban hangfelvételt készít, arról, aki nem törődik azzal, hogy milyen hatással lesz a hisztikampánya a gyermekeire, csak az érdekli, hogy megkapja a tizenöt perc hírnevet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­­ö­g­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­­­n­­y­­o­k­­­ ­­­v­á­­­r­n­­­a­k­­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
tapir32
2024. március 27. 16:23
„Helytálló az a hangfelvételen szereplő megállapítás, amely szerint dr. Polt Péter legfőbb ügyész nem uralja az ügyészséget. A legfőbb ügyész vezeti és irányítja Magyarország Ügyészségét, ahol a törvények uralma érvényesül”  Húzta alá a Központi Nyomozó Főügyészség keddi sajtóközleményében.
Rigor_mortis
2024. március 27. 13:44
Jelen pillanatban Varga Judit veszélyezteti a gyerekei egészséges fejlődését! Nem MP kezdte a családi szennyes (ha ugyan volt ilyen) kiteregetését!
balbako_
2024. március 27. 08:36
Szokni kell. Hihetetlen, de akadt Gyurcsánynál is pszichopatább állat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!