Még senki nem látta a Petőfi-filmet, de máris mindenki cefet szarnak tartja az úgynevezett „baloldalon”

2024. március 14. 14:48

Önkényuralomban csakis minden szar lehet, hiszen a művészet demokratikus.

2024. március 14. 14:48
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Még senki nem látta a Petőfi-filmet, de máris mindenki cefet szarnak tartja az ún. »baloldalon«. Derék. Mert önkényuralomban csakis minden szar lehet, hiszen a művészet demokratikus. 

Tudjátok, a reneszánsz zsarnokoknak bedolgoztak a nagy alkotók. De még a legdurvább diktatúrákban is voltak a rendszerrel kiegyező, sőt annak dolgozó tehetségek. Kettő klasszikust említek: Patyomkin páncélos, Akarat diadala.

Mindkét film politikai megrendelésre készült tökéletes, sőt zseniális alkotás.

Majd ha megnéztem a Most vagy sohát, véleményt nyilvánítok. Méghozzá az ellentétét annak, amit a többség gondol, mert én is sznob vagyok.”

Ezt is ajánljuk a témában

„A 12 pont nálatok van?” – mozikban a Most vagy soha!

Videó

Grandiózus látvány, remek díszletek és jelmezek, a romantikus kalandtörténetre szépen „ráfekvő” élő zene és tisztességes színészi játék – a Most vagy soha! fellobbantja a szikrát, és átélhetővé teszi Petőfiék forradalmi tetteit.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­g­­ö­s­­ ­­l­­á­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­­­v­á­­r­­n­­­a­­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Akrabu17
2024. március 17. 14:41
már csak azért is meg kell nézni minél több embernek. kapjon az összes baloldali buzeráns agyvérzést a nézettség láttán. remélem mind megdöglik.
Ízisz
2024. március 17. 14:26
Z. Szarjuk le a dollárellenség hülye mindenszarizmusukat!!! Ezeket mindet egy anyakoca ellette!!! Túrják az anyaföldet a vaddisznó agyarukkal és csak röfögnek hozzá, míg ki nem lövik őket a vadászok, mert csak kárt tudnak tenni... 💯👎💤
fraktoaster
2024. március 16. 17:28
Mondjuk, aki annélkül mond véleményt a filmről, hogy látta volna, az tényszerűen tényleg egy agyhalott trágyával etetett gomba. Remélem, aki nem nézi meg, mert "Rákay" az a belföldi nyaralásnál is az alapján foglal szállást, hogy NER-es e a szálloda tulaj. Nyomorult, üres élete lehet az ilyen szánalmas embereknek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!