Így mulatott a magyar válogatott egy menő budapesti étteremben (VIDEÓ)

2024. március 28. 20:45

A felvételen láthatóan jól érezték magukat a fiúk, mindenhol tűzijáték égett és szólt a hangos zene.

2024. március 28. 20:45

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint ismert, kedd este 2-0-s győzelmet aratott a magyar válogatott Koszovó ellen a Puskás Arénában. A magyar válogatott és a játékosok barátai egy belvárosi, impozáns vendéglátóhelyre mentek a győzelem után megünnepelni. Erről tanúskodik a Rose Budapest étterem Instagram-oldalára feltöltött videó.

Ezt is ajánljuk a témában

A felvételen láthatóan jól érezték magukat a fiúk, mindenhol tűzijáték égett és szólt a hangos zene. A poszthoz a következőt írták:

„Újabb győzelmekkel a zsebükben látogattak meg minket az ország büszkeségei, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai és barátaik. 

Szoboról többek között az is kiderült, hogy nemcsak a labdával, hanem különböző showelemeinkkel is jól bánik.”

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­s­­ ­­l­­á­­n­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­­r­n­­­a­k­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Patika
2024. március 29. 04:36
Koszovóval elbánni igen nehéz lehetett, ha utána ekkora felhajtástrendeztek... Mit csinálnának egy Valódi Madrid-os Paraszt München-i Májmedencés győzelmi partyn? (csakhogy értsd Real-Bayer-Liverpool)
sentimental
2024. március 28. 21:45
https://www.youtube.com/watch?v=0S7olzuojGY
sentimental
2024. március 28. 21:42
Patrick Bateman vs Adolf Hitler
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!