A nyugati civilizáció önfelszámolása

2024. március 27. 12:21

Az emberiség történetének legvéresebb, legkegyetlenebb, legérthetetlenebb népirtása zajlik évtizedek óta.

2024. március 27. 12:21
Second Day Of An EU Summit EU Summit
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasárnap.hu

Nyitókép: Thierry Monasse/Getty Images

„Az emberiség történetének legvéresebb, legkegyetlenebb, legérthetetlenebb népirtása zajlik évtizedek óta, és ahelyett, hogy lankadna, ahelyett, hogy észbe kapnának a halálosztók, újabb és újabb lendületet vesznek. Legutóbb Franciaországban hoztak egészen szürreális döntést: a nemzetgyűlés után a szenátus is megszavazta az abortuszhoz való jogot. Eddig is szabad volt a magzatokat megölni 14 hetes korukig, minden korlátozás nélkül, most a gyilkosságot alkotmányos szintre emelték. Ilyet soha egyetlen diktatúra sem tett meg. Voltak embertelen rendszerek (mi magyarok is láttunk ilyet), de az ellenfelek vagy etnikai-társadalmi csoportok likvidálását mindenféle ürügyekkel, fű alatt és még a saját törvényeik szerint is illegálisan intézték.

Az abortuszt nem csak példátlanul magas száma teszi kirívóvá a történelmi mészárlások között, hanem az áldozatok teljes védtelensége is. Ráadásul minden egyéb népirtástól eltérően az emberek saját maguk, saját fajtájuk, saját genetikai állományuk ellen fordulnak. És míg az egyéb népirtásokról a többség legalább elítélően és szörnyülködve beszél, ezt szinte kéjes örömmel követeli ki.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­s­­ ­l­á­­­n­­­y­o­k­­ ­­v­­­á­­r­n­­a­­k­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Élő Éva
2024. március 27. 17:48
Az gondolják az emberek, hogy ezen az "aktuson" gondtalanul, minden további nélkül átléphetnek. De az önvaló, az id nem tud így működik. A sorsnak is van törvénye, /ne ölj/, akár a gravitáció. Meg lehet szegni, de akkor ahogy a leszakadó híd, az ember élete is összedől. Epigenetikus hatás. "Ha valaki nem ismeri fel az önvaló torvényeit, /ne ölj!/. az sorss képében fog vele szembesülni"
2024. március 27. 17:10 Szerkesztve
Talán a megszületett gyerekekkel kellene többet törődni! Persze nem úgy, ahogy azt VJános tette, akit maga Orbán Viktor terjesztett fel Bronz Érdemérem kitüntetésre, amelyet a mai napig büszkén visel a pedofil!
contractor-2
2024. március 27. 16:25 Szerkesztve
1990 óta 75%-kal csökkent az abortuszok száma itthon - 91.000-ről 21.200-ra (2023) , de még jobban is csökkenhetne ha 90%-os állami támogatás lenne a fogamzásgátlón, de ezt láthatóan nem akarja a kormány. Ugyanakkor az újszülöttek száma is csökkent 125.700-ról (1990) 85.200-ra (2023). Vagyis nem ezen múlik, mert akkor most 160.000 ezer gyereknek kellene születnie évente.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!