Elhunyt Geszti Péter édesanyja, Márta néni

2024. február 10. 06:42

Kilencven éves korában meghalt Geszti Péter édesanyja, Imre Márta, akit a rádiós múltja miatt az egész ország Márta néniként ismert.

2024. február 10. 06:42
null

Közösségi oldalán jelentette be Geszti Péter. hogy kilencven éves korában elhunyt az édesanyja. A megindító posztban Geszti Péter azt írja:

„Szomorú szívvel írom le, hogy Márti, Mártuska, Márta, Mama, Márta néni néven szólított édesanyám váratlanul befejezte földi pályafutását. Nehéz és küzdelmes élete volt, de nagy adománya, a humorérzéke az út végén sem hagyta cserben, és az élet iránti rajongás akkor sem halkult el benne, amikor már nem élhetett teljes életet. Segítette őt a tudat, hogy nemcsak a családja szerette, de tízezrek zárták szívükbe távolról, láthatatlanul. Tudom, hogy nem halunk meg addig, amíg emlékeznek ránk, és tudják a nevünket. Biztos vagyok benne, hogy a Mama még hosszú évtizedekig él majd sokunk emlékezetében. 

Kérem a sajtó munkatársait, hogy engedjék nyugodtan gyászolni a családunkat! Köszönöm.”

Nyitókép: Geszti Péter Facebook-oldala

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. február 17. 19:57
Es ő ki ? Gesztin kívül kit erint ?
Kaldvi
2024. február 11. 18:42
RIP
kukasmacska
2024. február 10. 22:44
akit a rádiós múltja miatt az egész ország Márta néniként ismert" Ne vicceljünk már. Egy reggeli műsorban, kb 15 évvel ezelőtt, rendszeresen szerepelt, pár perc erejéig. Az egész ország ismerte, hogyne.
Bicsike
2024. február 10. 19:46
Kezit csókolom Márta néni, kezit csókolom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!