Elhunyt Jakab Csaba

2024. január 11. 10:37

Chuck Norris magyar hangja 70 éves volt.

2024. január 11. 10:37
Jakab Csaba

Meghalt Magyarország első számú szinkronhangja, Jakab Csaba – írja a Blikk.

Jakab Csaba már a 70-es évek közepétől a Vígszínházban gyakornokoskodott, ezt követően pedig filmes és színházi projektekben egyaránt foglalkoztatták. Első játékfilmes szerepe 1981-ben találta meg, amikor is a Transzport című alkotásban tűnt fel.

Magyarország számtalan színházában kapott drámai, zenés, prózai és vígjátéki szerepeket, de az igazi terepe talán a szinkronizálás volt.

Ő adta például Chuck Norris és Jean-Claude Van Damme magyar hangját, de orgánuma feltűnt olyan sorozatokban is, mint A mandalóri, Breaking Bad, vagy Ki vagy, doki?

Jakab Csaba 70 éves volt.

Nyitókép: MTVA / Zih Zsolt

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
törölt felhasználó
2024. január 11. 13:44
Benedek Miklós is most dobta el a kanalat... HÁROM oltás után lett "kovidos". " Öt napja fekszem és felkelni sincs erőm. Magas láz, szörnyű közérzet – mondta szinte alig hallhatóan Benedek Miklós, miután a szeretett darab újabb lemondása után kerestük. – Az orvos azt mondta, legyek türelemmel, pihenjek és ne sürgessem az újbóli színpadra lépést. Covidos vagyok, és alaposan leterített a betegség. Korábban megkaptam a három oltást, bízom benne, hogy ez megvéd a szövődményektől..." Nem védte meg... https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/benedek-miklos-betegseg-szinhaz-covid-laz/v70bpsp
Nimril
2024. január 11. 11:59
:( Nyugodjon békében! Szerettem a hangját. :(
törölt felhasználó
2024. január 11. 11:07
Az oltás működik. Magyarország oltónemzet. A kovidnáci plakátarc Revickivel mi van? Tényleg a Thot nevű óegyiptomi démon hangja gyógyította meg őt az áttétes rákból?
h040183
2024. január 11. 10:55
Isten nyugosztalja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!