Az EU az Európai Unió létét ássa alá

2024. január 18. 09:01

A központilag erőltetett neoliberális gender/LMBTQ és egyéb ideológiák elfogadásának kikényszerítésével.

2024. január 18. 09:01
null
Somkuti Bálint
Somkuti Bálint
Facebook

„Azzal, hogy az EU a »kontinenst gazdagító kulturális, nyelvi és hagyománybeli sokszínűség« felszámolásába kezdett a központilag erőltetett neoliberális gender/LMBTQ és egyéb ideológiák elfogadásának kikényszerítésevel lényegében az egyesülést kezdte el felszámolni.
Azaz az Európai Unió létét ássa alá!

És ez már biztonságpolitikai kockázat! Egy ilyen sebességgel változó világban a konszenzus helyett további feszültségeket szít, álideológiák nevében az elárulta a közös ügyet.”

Nyitókép: Ronald Wittek

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. február 01. 20:09
Eddig is tudtuk... Mi akartunk belépni !!
Box Hill
2024. január 18. 17:37
Nem elég gyorsan.
gyaloggos
2024. január 18. 14:34
TÚLZÁSNAK tűnhet, "Az EU az Európai Unió létét ássa alá" PEDIG igaz!
Performan
2024. január 18. 13:32
Mivel az emberek 99%-a nyilvánvalóan nem akarja, hogy egy buzi tartson szexuális felvilágosítást az óvodás-korú, vagy kisiskolás gyerekének, az LMBTQ nyomulás a politikusok részéről inkább egy teszt, hogy mennyire nézheti mindent végrehajtó nyálcsorgató együgyűek tömegének az alattvalóit. Akik még a saját gyerekeiket is lelkesen odadobnák a korrupt szemétládák perverz csatlósainak, ha azt elrendelik. "Liberális" "demokrácia"? Még a középkorban is magasabb szinten űzték e mesterséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!