Megérkezett Magyarországra Michael Knowles – benézett egy Libribe (VIDEÓ)

2023. július 26. 18:33

A vezető amerikai kommentátor rábukkant a saját kötetére, és magyarul olvasta fel annak címét.

2023. július 26. 18:33

Michael Knowles, elismert amerikai konzervatív politikai kommentátor, színész, író és műsorvezető, aki a csütörtökön kezdődő MCC Feszt egyik kiemelkedő előadója lesz, nemrég megérkezett Budapestre. A Twitter-oldalán közzétett videóból kiderült, még egy Libri üzletbe is betért a fesztivál előtt.

Felhívta arra a figyelmet, hogy a könyvesbolt milyen sokoldalú és milyen szerteágazó témájú könyvek érhetők el benne.

Knowles az üzletben rábukkant a magyarul is megjelent könyvére, a „Miért is szavazzunk a libernyákokra?”. A kommentátor megjegyezte, hogy üzenete nemcsak az amerikaiaknak, hanem a világ egészének szól.

Az író, műsorvezető még magyarul is felolvasta a kiadvány címét, és végiglapozta azt.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. július 26. 21:28
XVI. Benedek-Egy élet I-II. (Szent István Kiadó) című könyv szintén fóliázva volt. Ma láttam. A katolikus egyház kiadója anti-lembétúzik?
Tara Verde
2023. július 26. 20:33
Ha körülnéz a Libriben, vagy bármelyik más nagy terjesztőnél, azt is láthatja, milyen fojtogató is az orbáni diktatúra és hogy el van nyomva a szólásszabadság: 10 Orbánt fikázó könyvre jut max. 1-2, ami méltatja.
tapir32
2023. július 26. 20:18
A jobboldali konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye és megtartotta a kapcsolatát a kultusszal. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. baloldalon nem kultúra, hanem kultúra ellenesség van! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! Baloldalon csak ideológiák vannak!
Szutykok
2023. július 26. 19:33
A dilettáns tolvaj győzikeszekta megcsinálta!!----------------------------------------------------Az államadósság 2010 májusában :19640 milliárd volt--------------------------------------------------------- Az államadósság tavaly januárban 40 637,3 milliárd, félévvel később 44 280,2 milliárd forint, idén június végén 47 927,5 milliárd forint volt. Vagyis júniusról júniusra, tizenkét hónap alatt 8,2 százalékos volt a növekedés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!