Saját kezűleg vetett véget életének Lendvai Miklós

2023. március 01. 09:37

Kollégái mentek ki az otthonához, és lakása egyik melléképületében találtak rá holtan.

2023. március 01. 09:37
null

A Mandiner korábban már beszámolt a tragikus hírről, miszerint 47 éves korában elhunyt Lendvai Miklós, a korábbi 23-szoros válogatott középpályást.

A futballista édesapja, Lendvai Miklós képtelen feldolgozni, hogy fia többet nem lép be az ajtójukon – számolt be hétfőn a Sportal.hu. A lap hozzátette, hogy a korábban Franciaországban, Svájcban, Bel­gium­ban és Cipruson is légióskodó, a Ferencvárosnál is megfordult középpályás – aki párjával öt gyermeket nevelt –

az elmúlt években eltávolodott a futballtól, abbahagyta az edzősködést, apósa építőipari vállalkozását vezette.

Ahogy a pályán, úgy a civil életben is elkötelezetten dolgozott, hogy gondoskodjon családjáról.

Lendvai Miklós édesapja: „Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább”

A portál beszámolója szerint Lendvai kollégái mentek ki az otthonához, és lakása egyik melléképületében találtak rá holtan. Mint kiderült, saját életének vetett véget. A fájdalom enyhíthetetlen, de idősebb Lendvai Miklóst meghatotta, mennyien osztoznak a gyászukban. „A szurkolók, a csapatok megemlékezései mindent elárulnak. Persze nagyjából sejtettük, mennyire népszerű, szeretett játékos volt, nemcsak itt, Zalában, hanem az egész országban. Ha vásárolni voltunk, mindig sokan kérdezték, mi újság Mikivel. Az egyik legszebb emlék, amikor valamelyik válogatott meccsen

– mesélte az édesapa.

Nyitókép: Facebook

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PuZsu
2023. március 02. 16:41
A halál megváltás, minden bajtól megszabadít és sohase büntetés! Béke vele...
Paskai
2023. március 02. 06:49
Apóst-anyóst kerülni kell, mert nem lesz jó vége.A lányukat is.
polárüveg
2023. március 02. 06:34
Aki nem egy nemes cél érdekében áldozza fel életét, az kivétel nélkül külső behatás áldozata. Életben maradt öngyilkosok mind beszámolnak hangokról, amelyek azt kántálták, hogy "tedd meg". Beszűkül/beszűkítik a tudatukat, és már csak a visszafordíthatatlan cselekedetet látja/láttatják helyes útnak. Az öngyilkos ámokfutók is azért ölik meg magukat szinte valamennyien, mert így eltűnik a külső behatás nyomának kinyomozási lehetősége. Azoknál történhet meg ez, ahol lelki billenés, sérülés, lelki seb jön létre, amelyet sem önmaga, sem környezete nem tud kigyógyítani. Ott rés nyílik az adott személy védelmén. Ezekről a hangokról/külső behatásról nem beszélnek az érintett szakmák, mert túl messzire vezetne. Nem teljes az emberek védelme.
BlancoAgilon38
2023. március 02. 02:54
A depresszió kiváltó okait konkrétan nem lehet meghatározni. Lehet valakiből koldus, és nem igazán hatja meg. Lehet valaki jómódú, ismert, és elbújik az emberek elől. Ilyen volt Miki is, vagy Anthony Bourdain séfriporter, Gary Speed walesi futballista. Nyugodj békében Miklós!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!