Kínosan kerülik az ellenzéki politikusok Z. Kárpát Dániel karlendítős ügyét (videó)

2022. március 15. 22:00

Márki-Zay Péter elfogadja a Jobbik közleményét, miszerint Z. Kárpát Dánielben nincsen antiszemitizmus.

2022. március 15. 22:00
null

Sunnyognak az ellenzéki politikusok Z. Kárpát Dániel karlendítős videója kapcsán – fogalmazott cikkében a Magyar Nemzet. A portálon azt írják: még hétvégén látott napvilágot egy felvétel a Jobbik alelnökéről, amin félreérthetetlenül náci karlendítést csinál, majd elmosolyodik.

Márki-Zay Péter megszólalt az ügy kapcsán, és mint mondta, elfogadja a Jobbik közleményét, miszerint Z. Kárpát Dánielben nincsen antiszemitizmus. A Mediaworks–Hírcentrum az ellenzék március 15-i eseményén kérdezte az összefogás politikusait a témával kapcsolatban.

Borítókép: Pillanatkép a videóból. Hajnal Miklós (Forrás: Videa/Mediaworks–Hírcentrum)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harci pingvin
2022. március 16. 12:28
Sőt! Lehet, hogy Zsiga ott sem volt.
luxusbatar
2022. március 16. 09:02
Ez volt már? Maki megint nagyot ment :DDDD https://www.youtube.com/watch?v=n5QaC30V6XI&t=47s&ab_channel=Telex%E2%80%A4hu
nanemáne
2022. március 16. 07:11
Feldobott labda, csak le kell ütni. Brüsszelben neki menni Donald Tusknak , hogy nácit támogat!
olvass
2022. március 15. 23:09
"... Z. Kárpát Dánielben nincsen antiszemitizmus." Há épp a tegnap néztük át. Megvizsgáltuk a főbb alkotóelemeit, letisztogattunk minden huzalozást és istenuccse egy darabka antiszemitizmus nem sok, annyit sem találtunk benne. Még csak egy antiszemitizmus-foltocskát sem !!! Bizony!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!