Dopeman: Orbán a világ legtehetségesebb politikusai közé nőtte ki magát

2022. február 06. 16:36

Ezúttal az Orbán-Putyin találkozóról osztotta meg gondolatait a rapper.

2022. február 06. 16:36
null

Ismét politikai témával foglalkozott Dopeman YouTube-csatornáján. Legutóbb a rapper úgy fogalmazott: a Fidesz egy 12 éves Audi, az ellenzék pedig egy 30 éves, szakadt Polski Fiat. Most Orbán Viktor moszkvai látogatásával foglalkozott Dopeman.

„Sokan minősítik ezt a látogatást egyfajta árulásnak a nyugati világrenddel szemben. Nem gondolnám, hogy a miniszterelnök rászorulna a támogatásomra, de azt viszont hiszem és vallom, hogy egy józanabb megközelítést érdemes bemutatni ezzel a találkozóval kapcsolatban” – vezette fel mondanivalóját Dopeman.

A rapper szerint az ellenzék még mindig nagyon harcol a nyugatért. Úgy fogalmazott: „Bolondos egy világot élünk.

Azok az álomképek, amikhez ragaszkodtunk még a Kádár-rendszerben a nyugattal kapcsolatban, valljuk be, délibábok.

Nem igazak, és talán Oroszországra sem igazak, amiket gondolunk róla.”

„Komolyan valaki azt hiszi, hogy az Orbán Viktor nem egyeztett a NATO-val arról, hogy ő Oroszországba fog menni?” – értetlenkedett Dopeman, majd hozzátette: Orbán Viktor tehetségében a világ egyik legjelentősebb politikusává nőtte ki magát. Úgy gondolja: a magyar kormányfő egy kifejezetten hasznos „figura” az Európai Unióban, és a NATO-ban is, hiszen egy olyan politikusról van szó, aki tud beszélni Putyinnal.

A teljes videót itt tekintheti meg:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cartus
2022. február 08. 06:36
A fejrugdosó a nyelvét csapkodja...
Tatulus
2022. február 07. 19:41
Fogakat rendbe tetetni, majd inkább előző kenyéradóidat dicsérgesd - gusztustalan, álságos, semmirekellő vagy - a Fidesz 2/3-a már szinte biztos, a hiteltelen nyalásod nem hoz neked elismerést, inkább dolgozzál, ha értesz valamihez - különben baj lesz a nyugdíjaddal!
Gyzoltan
2022. február 07. 10:18
-csak maga a jelenség érdemel szót! Az elszabadult, elszabadított fiatalság! Akiket egyszer csak utolér a felelősség... Komoly aggodalmunk lehet a megvezethető fiatalságunk felé, kik jót alig hallhatnak az érzékenyített oktatási intézményekben, melyet tovább rongál, rombol az érzékenyített kultúra, a liberális médiával egyetemben, mely fiatalságnak aztán fogalma sem lehet, hogy mely ismeretekkel kellene összeismerkednie az okos telefonján... Ez pedig a felnőttek, a szülők felelőssége...
crydog
2022. február 07. 09:49
Dopeman.. Amikor az ellenzéki politikusok, vagy néhány itt lebzselő kommentelő "kiábrándult fideszesek" -ekkel példálózik, így próbálva meg belehazudni a jónépek arcába azon véleményét, miszerint ,miért is kellett volna bárkinek is "kiábrándulnia a fideszből..olyankor mindig eszembe jut Dopeman, a pranelproliból, orbánfej-rugdosóból "megvilágosult", bepolgárihónaljszőrösödött szókimondó rapper. Mert ugye mi azt mondjuk, okos képet vágva bólogatunk, hogy hát igen, ő használta az eszét, rájött hogy másik szemszögből is meg lehet ítélni a magyar politikát. Talán az is felmerült benne hogy ne a mában, a jelenben gondolkozzon és a magyar emberek jövőjét szem előtt tartva értékelje át a dolgokat.. Aztán elolvastam a moslékellenzék néhány oldalán - álnéven perszem és néha egy-egy baloldali klisés hozzászólást bedobva - a rázúdított gyűlöletcunamit, ahol habzó szájjal húznának lámpavasra mindent és mindenkit aki gondolkozni merészel.. Azt mondom Dopeman, régebben proliztalak, nem bírtam elképzelni sem miért ott vagy ahol voltál. De talán abból az akkori rappergyerek habitusból maradt szókimondásodért, azért tisztellek a mai napig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!