Orbán Balázs a baloldalnak: Fogják vissza a cápáikat! (VIDEÓ)

2021. december 02. 18:16

A miniszterhelyettes szerint Bajnai Gordon a baloldal ingatlanügynöke.

2021. december 02. 18:16
null

A miniszterelnök politikai igazgatója, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára csütörtökön felszólalt a Parlementben. Orbán Balázs a felszólalásában rámutatott, hogy a baloldal „olyan mértékű valóságtagadásban” van, hogy úgy tűnik, hogy „Bajnai Gordon volt szocialista miniszterelnök is a Fidesznek az ingatlanügynöke lenne”.

Emlékeztette a baloldalt, hogy „Bajnai Gordon az önök ingatlanügynöke”. Ezen felül Karácsony Gergely főpolgármester szemére vetette, hogy ha nem tudott a Városháza eladásáról, akkor az az elfogadhatatlan, ha pedig tudott, akkor az az elfogadhatatlan.

Szeretnénk kérni önöket, hogy fogják vissza a cápáikat!”

– kérte meg a baloldalt Orbán Balázs, emlékeztetve őket arra, hogy ez már nem a 2010-es világ, „ezt nem lehet megtenni, úgyhogy

nem fogjuk hagyni, hogy ugyan azt csinálják, mint 2010 előtt, hogy azt is megpróbálják ellopni, ami le van betonozva”.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2021. december 02. 21:33
Másfél év sem kellett, ezek titokban elkezdték árulni Budapestet. Jutalékért, kampánypénzért, pártkasszáért és még ki tudja miért. Bajnai, te nyomorék.
Akitlosz
2021. december 02. 20:43
"Orbán Balázs a baloldalnak: " A jobboldalnak, ha akarta volna sem tudta volna mondani, tekintve, hogy rajta kívül senki sincsen a képen.
Marhajó!
2021. december 02. 20:35
OB soha nem volt egy erősen fogalmazó ember, de annál okosabb.
Falfirka
2021. december 02. 19:53
ja, az eu eljárás indít a pedofil törvény miatt ellenünk. itthon meg járnak a gimikbe meg iskolákba a buzik érzékenyíteni! fidesz! normálisak vagytok???????????????????????????????????????? következmények nélküli marad az ország alattatok is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!