Rekord összeggel támogatták a hallgatói a Klubrádiót

2021. április 07. 09:24

Így őszig garantált a rádió működése Arató András, a Klubrádió Zrt. igazgatósági elnöke szerint.

2021. április 07. 09:24
null

Csaknem 132 millió forintot utaltak a hallgatók a Klubrádió március 15-én elindított adománygyűjtő akciója során, számol be a Media1, amely a rádió hírműsorából értesült. A kampány kevesebb mint három hete alatt majdnem 10 ezer hallgató nyúlt a pénztárcájába. Arató András, a Klubrádió Zrt. igazgatósági elnöke szerint így a rádió őszig a tőle eddig megszokott színvonalon folytathatja működését.

A Klubrádió adásának sugárzását február 15-én 0 órakor kapcsolták le a Budapest FM 92,9 MHz-en, miután a Médiatanács úgy határozott, hogy nem hosszabbítja meg a médiaszolgáltató frekvenciajogosultságát, így az interneten folytatja működését. A rádió megpróbálta pályázati úton is visszaszerezni a frekvenciáját, de a pályázati eljárásból a Médiatanács ugyancsak kizárta a rádiós társaságot, ami miatt a rádió pert indított a Médiatanács ellen.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. április 07. 18:40
hallgatói álcában, de nyilván a baloldali háttérhatalom támogatta őket, horribile dictu, ilyen olyan utakon a soros és egyéb szarkupac
btete
2021. április 07. 16:56
Gyorsan adtak egy ideiglenes földi sugárzási engedélyt a Spirit Fm-nek, hogy elmondhassák van egy kormánykritikus rádió a Klubrádió helyett. Ez volt az eredeti terv a Klubrádió helyett ATV Spirit FM, de a pályáztatáskor valami porszem kerülhetett a gépezetbe. Majd megszólal benne Puzsér aki fikázza O.V-ét és a kormányt, de aztán a végén mindig kihozza a mondókájából, hogy azért még mindig jobb O.V és a FIDESZ mint az ellenzék. És ez a lényeg. Hiszen a tulajdonos már többször több helyen el mondta,hogy kit támogat (nem az ellenzéket). Ilyen kormánykritikus rádió kell nekünk (már mint a FIDESZ-nek). A Klubrádió azért nem kell mert azt a hallgatók (is) támogatják és ott nem tudnak beleszólni a szerkesztőség munkájába. Most kb 2,0-2,5 x annyi hallgatói támogatás jött össze a Klubrádiónak ami várható volt. Ami nem látható, hogy mennyivel csökkent a hallgatók száma nem hiszem, hogy mindegyik hallgató átállt az internetes vételre.
nyugalom
2021. április 07. 13:57
Biztos el is tudnak szamolni mari neni, józsi bacsi adomanyaval!
Búvár Kund
2021. április 07. 13:48
Azt hittem már rég elhallgatott, mint az index, meg bezárták, mint a CEU-t.. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!