Megkezdték a konzultációs kérdőívek kézbesítését

2020. június 15. 16:20

A kérdőíveket augusztus 15-ig ingyenesen vissza lehet küldeni, de akár online is kitölthetőek.

2020. június 15. 16:20

Szentkirályi Alexandra a kormány közösségi oldalán megosztott videóban azt mondta: már többször kikérték az emberek véleményét az életüket érintő fontos kérdésekben; a mostani konzultáció célja, hogy „egyetértési pontokat” hozzon létre a járvány elleni védekezésről és a gazdaság talpra állításáról.

„Nem szabad elfelejtenünk, hogy a koronavírus-járvány 2020 első felében példátlan helyzet elé állította a világ összes országát. Mi, magyarok összefogtunk, a kormány időben hozta meg a szükséges intézkedéseket, így a járványt sikerült megfékeznünk” – hangsúlyozta. Hozzátette: a nemzeti konzultáció során például a koronavírus-járvány esetleges második hullámával kapcsolatos intézkedésekről, a gazdaság újraindításáról, valamint Soros György örökkötvénytervéről, illetve a bevándorlásról is kikérik az emberek véleményét.

A kormányszóvivő különösen fontosnak nevezte, hogy most minél többen elmondják a véleményüket. A kérdőíveket, amelyeket postai úton juttatnak el a háztartásokba, augusztus 15-ig ingyenesen vissza lehet küldeni, de akár online is ki lehet tölteni – fogalmazott.

(MTI)

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2020. június 15. 20:07
en a hatarzarra szavazok!
sozlib_abschaum
2020. június 15. 20:00
Na nézzétek a nagy "demokraták" bolsevik moslékkoalíció, hogy félnek az emberek megkérdezéstétöl is.
h.kovacs
2020. június 15. 19:23
Remélem puha és 10 cm- ként perforált papírra nyomták :-)
BőröndÖdön
2020. június 15. 18:43
Kuka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!