A Föld védelme közös felelősségünk

2020. április 22. 14:11

A kormány folyamatosan gyengíti a környezet védelmét szolgáló jogszabályokat az ipari és idegenforgalmi beruházások érdekeinek megfelelően.

2020. április 22. 14:11
MSZP

„Orbán Viktor nem ad okot a Föld napja ünneplésére. A miniszterelnök megszüntette az önálló környezetvédelmi minisztériumot, összevonta és más szervezetekbe olvasztotta a témával foglalkozó tudományos háttérintézményeket. A kormány folyamatosan gyengíti a környezet védelmét szolgáló jogszabályokat az ipari és idegenforgalmi beruházások érdekeinek megfelelően. A megújuló energiaforrások szemmel láthatóan nem játszanak központi szerepet a kormányzati stratégiában. Nem lehetünk büszkék arra sem, hogy míg az Európai Parlament elsöprő többséggel szavazta meg az egyszer használatos műanyagok betiltását, a kormánypártok képviselői ellenezték a javaslatot.

MSZP Országos Központ”

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2020. április 22. 17:35
Ez a klímaharc lesz a végső, elvtársak!
Lolka-Bolka
2020. április 22. 16:50
eddig ugy tudtam , hogy a komcsik ... VILAG PROLETARJAI EGYESULJETE ........... ja most mas faszat kell szopni ... nektek kommunistaknak ez mindig ment a kurva anyatok. nem szegyellitek a pofatokat , hogy a lopott vagyombol ( atmentettetek) a legerosebb partbol egy segguket allandoan mindenkinek odatarto kis buzi kurvak letttetek... VAN GERINCETEK .............tudjuk a valaszt .
Krupp Skya
2020. április 22. 15:35
Melyik föld védelme, amit elvettetek nagyapámtól?
zakar zoltán béla
2020. április 22. 15:01
Berczy! Gaál J. Zoltánt tényleg átoperálták? Judit lett vagy Janka?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!