A járvány társadalmi hatásait vizsgálják az ELTÉ-n – ön is kitöltheti a kérdőívet!

2020. március 30. 09:08

Hogyan változott meg az életünk, életmódunk? Most ön is kitöltheti a kérdőívet!

2020. március 30. 09:08

Az ELTE Szociálpszichológia tanszékének kutatói kérdőívet indítottak útjára abból a célból, hogy az emberek mostani, rendkívüli helyzetben tanúsított viselkedését kutassák.

Mint lapunkkal közölték: „A kérdőívvel az a célunk, hogy felmérjük, milyen módon ösztönözhetők az emberek az együttműködő viselkedésre. Szeretnénk minél szélesebb körben gyűjteni az adatokat és az eredmények segítségével konkrét ajánlásokat megfogalmazni a hatóságok és intézmények számára, ezzel is hozzájárulva a helyzet hatékony kezeléséhez”. 

A kérdőívben a kutatók arra kíváncsiak, hogy az emberek hogyan látják a járvány megfékezésének különféle módjait. Az ELTE Szociálpszichológia tanszék kutatói egy kérdőíves felmérésben igyekeznek közelebbi képet kapni arról, az emberek milyen döntéseket hoznak ebben a helyzetben és mi motiválja őket e döntéseknek a meghozatalában.

Azt kérik az olvasóktól, segítsék a kutatók munkáját azzal, hogy kitöltik ezt a 10 perces anonim kérdőívet.

„Minél többen töltik ki a kérdőívet, annál pontosabb képet kaphatunk a helyzetről. A kutatók az eredmények gyors összesítése után ajánlásokat szeretnének megfogalmazni a járvány kezelésének hatékony módjaival kapcsolatban. Köszönjük, ha a kérdőív kitöltésével és a kérdőív linkjének megosztásával segíti a kutatók munkáját” – írják.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2020. március 30. 19:14
hiénák
Agnieszka
2020. március 30. 15:57
Az ember hajlamos arra, h. feleljen szépen, ha már kérdezik, de azt hiszem, ez NEM az az eset... Inkább olvasgassuk egymást.
nyugalom
2020. március 30. 12:55
Meglehetősen komcsi szaga van az egésznek!
civis72
2020. március 30. 12:22
ezekből mind nagyszerű pizza-futárok , és lángos-sütők lesznek ...értékes tudás ...közpénzből
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!