Mi a termék? A kóla vagy a homoszexualitás?

2019. augusztus 11. 14:03

Apáti, Szilvay és Vésey elemezte a Coca-Cola kampányát a PolBeatban.

2019. augusztus 11. 14:03

Műsorvezetők: Dezse Balázs és Ambrózy Áron.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kandeláber
2019. augusztus 12. 14:20
Árukapcsolás, ha Coca-Colát veszel, kiállsz a pederaszták mellett, és az Aldiban arrébb mennek tőled a normális nemi identitással bíró polgárok a sorban. Nálam a mikrofonfejű Kaepernick által reklámozott Nike és a szintén melegpárti Levi's után a Coke is feketelistára került.
anegy_
2019. augusztus 12. 07:47
Komoly témáról szórakoztatóan! Jól kifigurázták a Magyar Hang-osokat is mellékesen. A kezdő Köménymag-ot kérjük vissza!!!!
VakzKommondor
2019. augusztus 12. 00:29
Ezek az zemberek azon a szinten poénkodnak amit még negyedikes általános iskolában csináltunk, de már akkor is borzasztó cikinek éreztem. Egyébként ki ez az elhízott kopaszodó ösztrogénbomba? Mert nagyon férfias jelenség.
Bell & Sebastian
2019. augusztus 11. 23:50
A eladni kívánt termék a judó világkormány, amely fityiszt mutatott a helyi törzsfőnöknek, ami az indiánok nyelvén annyit tesz, beleharapott az etető kézbe. De nem fogtuk ezért, pontosabban: nem tudjuk, kipicsázni innen, inkább befáslizott kézzel etetjük tovább. Állítólag a receptből kivették a kokcserje levelét, de azért évi 60 ezer tonnát importálnak Dél-Amerikából, nyilván alomnak a nyulak alá. Vegyétek és igyátok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!