Jobboldali fiatalok tartottak konferenciát Tihanyban

2017. augusztus 28. 19:56

Megrendezték a jobboldali fiatalokat tömörítő közösségeknek szervezett Tranzit konferenciát Tihanyban. Többek között téma volt a közel-keleti keresztényüldözés, az iszlám világ, a társadalmi nemek és a magyar sport is.

2017. augusztus 28. 19:56

Több mint ötszázan vettek részt a jobboldali fiatalokat tömörítő közösségeknek szervezett Tranzit konferencián Tihanyban – közölték a szervezők hétfőn.

A múlt hétvégén rendezett konferencián kerekasztal-beszélgetéseken és vitafórumokon folytattak diskurzust a résztvevők a Magyarország előtt álló lehetőségekről és kihívásokról. Szó esett többek között a magyar gazdaság teljesítményéről, a társadalom helyzetéről, a visegrádi együttműködés esélyeiről, Budapest fejlesztésének lehetőségeiről. Téma volt ezeken kívül a közel-keleti keresztényüldözés, az iszlám világ, a társadalmi nemek és a magyar sport is.

Az előadók között egyaránt voltak jobb- és baloldali közéleti személyiségek. A Tranzit rendezvénysorozat szervezői továbbra is elkötelezettek abban, hogy erősítsék a párbeszédet a közéletet érintő legfontosabb kérdésekben és hangsúlyt helyeznek arra, hogy bemutassák az elismerésre méltó magyar eredményeket – írták .

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 29. 08:38
Elhangzott itt kormanykritika, vagy kellemes kommunista seggnyalokepzes zajlott csak?
Zokni
2017. augusztus 29. 01:14
"Jobboldali? Az mit jelent ma Magyarországon?" - kérdi. Most? Egyszerű. Ugyanazt, mint a baloldali. Meg a liberális. Hogy NEM a Fidesz.
yndi
2017. augusztus 29. 00:37
Jobboldali? Az mit jelent ma Magyarországon?
Akitlosz
2017. augusztus 28. 21:19
Jobboldaliak Merkel és Juncker is. Meg Jeszenszkyék is. Az internacionalista jobboldaliak nem különben a baloldaliaknál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!