Az Uber vs. taxisok ellentétet is feldolgozta a South Park

2016. január 18. 15:59

A rajzfilmben egy szellemi fogyatékos kisfiú próbálja rávezetni a taxisokat, hogy ha tisztességes és színvonalas szolgáltatást nyújtanának, többen választanák őket. Nem jár sikerrel.

2016. január 18. 15:59

A South Park előző, 18. évadjának egyik része a most Budapesten ismét kiéleződött, taxisok és az Uber alkalmazás közötti ellentétről szólt. Az epizódban a borzalmas színvonalú szolgáltatást nyújtó, tisztességtelen taxisofőrök fel vannak háborodva, hogy a többség egy fogyatékos kisfiú, Timmy okostelefonos fuvarapplikációját veszi igénybe helyettük.

Gyér érdeklődés mellett gyűlést tartanak, ahol egy másik szellemi fogyatékkal élő kisfiú próbálja nekik elmagyarázni nekik, hogy amennyiben javítanának a színvonalon, és megbízható szolgáltatást nyújtanának, a fizetőképes közönség nem fordulna el tőlük. Ezt azonban a taxisofőrök nem értik meg. 

Végül hatalmas Flúgos futammá alakul a versengés, amibe beszáll a Tesla alapítója, Elon Musk, Matthew McConaughey, továbbá – természetesen – Gézengúz Guszti és kutyája, Mardel is.

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mákgubó negyedszer
2016. január 19. 14:55
Fideszes legyen a talpán, aki most valakinek igazat tud adni...:)))))
Akitlosz
2016. január 18. 23:06
A BKV-hoz képest simán színvonalasabbak a taxisok. 2 embernek már simán megéri a taxi a BKV helyett, s sokkal kényelmesebb is.
gfischer
2016. január 18. 18:13
"ha tisztességes és színvonalas és színvonalas" lenne a South Park én is igénybe venném.
Szúnyog
2016. január 18. 17:07
Végtelenül szar és primitív rajzfilm szarik az adócsalásra, a szabálytalanságokra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!