Arannyal és Petőfivel reklámozzák az Office 365-t

2013. november 01. 16:26

A Microsoft legújabb kampányában Arany János és Petőfi Sándor levelezéseit felhasználva reklámozza az Office programjait. Ötletes megoldás, Nyáry Krisztián kiegészítéseivel.

2013. november 01. 16:26

A Microsoft egyik legfontosabb terméke az irodai programcsomagja, az Office, melyhez a Microsoft Magyarország új kampányt készített. A kampányban azt mutatják be, hogy miként könnyítette volna meg Petőfi Sándor és Arany János életét a programcsomag termékei. Ehhez a két költő levelezésének töredékeit használják fel, valamint dokumentumokat is csatolnak. A dokumentumokhoz Nyáry Krisztián, irodalomtörténész írt kiegészítéseket. A kiegészítésekből megtudhatjuk többek között azt, hogy a két költő Shakespeare-t fordításkor, angol-német szószedet használt, valamint azt, hogy Petőfi rendkívüli mód figyelte a pénzügyeit, és gyakran adott tanácsot Aranynak a jogdíjak témájában.

A kampány ötletesen mutatja be a két író kapcsolatát, miközben az Office termékek különböző funkcióira hívja fel a diavetítés a figyelmet. A diavetítés itt érhető el.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizökkentidő
2013. november 05. 11:00
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos." /Albert Einstein/
nyugalmazott tanár
2013. november 05. 11:00
"szószedet használt," helyesen: szószedetet használt... Valamint: "Shakespeare-t fordításkor," helyesen: Shakespeare fordításakor,... Valamint "miként könnyítette volna meg Petőfi Sándor és Arany János életét a programcsomag termékei." Helyesen: miként könnyítették volna meg ... Egyébként stimmel.
Csomorkany
2013. november 03. 20:04
Szellemes az ötlet, de igazából önleleplező. Valóban jobb műveket alkotott volna Petőfi és Arany, ha a Microsoft Office-nek köszönhetően napi kapcsolatban álltak volna egymással? És valóban jobb nekünk, hogy már így állunk?
korona
2013. november 03. 20:04
Az XP-t a VILÁGÖRÖKSÉG RÉSZÉVÉ KELL NYILVÁNÍTANI !!! A mai napig ez a legtökéletesebb, komolyabb munkára alkalmas renszer! Kipróbáltam a Win7-et és két nagyon fontos hibát találtam benne: 1. Gépelési hibák folyamatosan: betűhelyeket hagy ki, beugrik a már meglévő szövegbe, felpörgeti az oldalt. Ezek borzalmas hibák! Ilyen rendszerrel nem lehet dolgozni. UGYANEZT tapasztaltam a Win8-nál is! 2. Kihagyták a legalkalmasabb postát, az Outlook Express-t. Megbocsáthatatlan dolgok ezek! Egyébként az Office program kiváló! Az XP-rendszer NAGYSZERŰ, PONTOS, BŐVÍTHETŐ, VÉGTELEN. Ezzel a számítógépes programmal jutottunk idáig a tudományos felfedezésekben, ahol ma tartunk! Az XP LEGYEN A VILÁGÖRÖGSÉG RÉSZE !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!