Kampányzombik hajnala

2012. december 05. 18:21

Bedobták a postaládánkba a Békemenet lapját. Tény a címe, ami fura. Olyan, mintha keresztény ifjúsági lap viselné a Mély Torok címet vagy épp egy pornómagazin hallgatna az Imádság névre.

2012. december 05. 18:21
Papp László Tamás

„Bedobták a postaládánkba a Békemenet lapját. Tény a címe, ami fura. Olyan, mintha keresztény ifjúsági lap viselné a Mély Torok címet vagy épp egy pornómagazin hallgatna az Imádság névre. De a cím és tartalom kontrasztja biztos valami unortodox marketingfogás. Már a főoldalon döbbenetes leleplezés: »Gyurcsány a Bajnai család alkalmazottja volt«, méghozzá 1990-ben, hallatlan. Nem maradhat ki a máshol már peresített, obligát libázás, a szerző feltüntetése nélkül közölt cikkben a Hajdú-Bét egyik külsős bedolgozójának özvegye nyilatkozik. »Bajnai gyilkos üzletpolitikája vezetett a férjem halálához.« Az írásból kiderül, a férj természetes halállal, betegségben hunyt el. Ezzel szemben »Végtörlesztéssel tört ki a hitelcsapdából a Szögi házaspár« - így üti helyre az univerzum Bajnai által megbontott egyensúlyát egy másik cikk.

Van még a lapban egy fiatal orvos, Attila aki »nemet mondott a Nyugat-Európa által kínált kényelmes életre«. Éspedig, mert »külföldön a magyar embert idegennek nézhetik és nagyon nehéz elkezdeni az új életet«. További pozitív karrierpélda Kosahuba Tamás alias Kazub, a pólóárus, aki szerint, »aki el akar érni valamit, aki érvényesülni akar, az bárhol sikeres lehet, csak attól függ, hogy mennyire jön be a számítása, hogy mennyi kitartása van és mennyire hisz abban, amit csinál«. A Tény-olvasóknak talán nem mindegyike tudja, hogy Kazub – Attilával ellentétben – engedett a halódó Nyugat csábításának, »Amerikában nem az számít, hány éves vagy, hanem az, mivel foglalkozol, mennyire csinálod azt jól« - nyilatkozta egy másik újságnak. Közös fotó Paris Hiltonnal, így Magyarország biztosan nem lesz gyarmat. Üzlettársával együtt »szinte egyik napról a másikra belecsöppentek az amerikai milliomosok életébe«. Vagyis pont olyasféle globális pénzügyi körök révén lett Kazub sikerember, amelyeket Fricz Tamás annyira kárhoztat vezércikkében és felró Bajnai Gordonnak, hogy az ő visszajövetele maga lenne a »globális, nemzetközi hatalmi körök előtti önfeladás, megalkuvás«.”

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. január 10. 19:14
Majd jól elviszik a cikkírót a Szeretet minisztériumba, s ott gyorsan megértetik vele az újbeszélt!
Akitlosz
2013. január 10. 19:14
Az adóbevételeket az állami húsosfazékból mindig el lehet lopni. Pályázat, közbeszerzés, közel álló vállalkozók, tanácsadók, stb.
dönci4
2012. december 23. 14:46
A szifiliszes agy súlyosabb. Mint a tied!
Mufurc
2012. december 23. 14:45
Értjük, értjük: Ha Ludmillás Bajnai, akkor civil. Ha 500 000 magyar, akkor zombik. Ha Böszme, akkor igazságbeszéd. Ha Orbán, akkor hazudozás. Idefigyelj, már most megmondom nektek: akkorát fogtok bukni 14-ben, hogy a taknyotok-nyálatok folyik bele a Dunába. S mi akkor is Orbánt fogjuk választani, ha a faszotok szétreped a rikácsolástól. Mert őt tartjuk a jó választásnak, nem a ti tripperes agyatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!