Börtönökben forgatott Al Ghaoui Hesna

2012. szeptember 18. 19:01

A texasi halálsor séfjéről és a balassagyarmati börtön fogvatartottjairól forgatta riportműsora legújabb adását Al Ghaoui Hesna.

2012. szeptember 18. 19:01

A texasi halálsor séfjéről és a balassagyarmati börtön fogvatartottjairól forgatta riportműsora legújabb adását Al Ghaoui Hesna, a közmédia Prima Primissima-díjas riportere. A Bábel – Hesnával a világ első őszi epizódjában annak jár utána a riporter, hogyan lehet ép ésszel kibírni az elzárást, mit változtat a büntetés a bűnösökön közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-vel kedden.

Mint írták, a Bábel első őszi adása az M1-en szerda este 9 órakor látható. A műsorban két történetet ismerhetnek meg a nézők arról, milyen motiváció segíthet a raboknak abban, hogy ép ésszel kibírják az elzárást, és újragondolják az életüket.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!