Évet értékel Gyurcsány

2012. február 21. 08:52

Az egyik budapesti szállodában tartja immáron nyolcadik évértékelő beszédét kedden Gyurcsány Ferenc.

2012. február 21. 08:52

Kedden tartja 2005 óta megszokott évértékelő beszédét Gyurcsány Ferenc egy budapesti szállodában. Ez lesz az első értékelője, melyet a Demokratikus Koalíció elnökeként tart. Kormányfőként korábban mindig a parlament tavaszi ülésszakának kezdetén mondta el értékelését, amelyek alkalmával többnyire reformterveit ismertette. Miután 2009-ben távozott hivatalából, a 2010-es évértékelőjét már a kezdeményezésére megalakult Magyar Demokratikus Charta rendezvényén mondta el.

2011-es értékelőjében még az MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának elnökeként – túl azon, hogy önkényuralom építésével vádolta Orbán Viktor miniszterelnököt – arról beszélt, hogy az MSZP átalakításával új balközép pártot kell létrehozni. Ezt a törekvését sikertelennek ítélve döntött úgy tavaly októberben, hogy távozik az MSZP-ből és Demokratikus Koalíció néven új, nyugatos, polgári balközép pártot alakít, amelynek elnökévé választották november elején.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2012. február 21. 16:11
Nincs egy eredeti ötlete. Az évértékelőt is O.V.-től lopta. Egyébként is sárga az irigységtől,mert ő sosem lesz olyan karizmatikus vezetője egy pártnak és országnak, mint O.Tudatalattija mindig elárulja magát, beszédeiben nem képes orbánozás nélkül megnyilvánulni.
sky.net
2012. február 21. 12:16
gyurcsány ferenc vagyok : tulajdonképpen nagyon rossz évem volt és ezért a "kifutó fiút keresünk" álláshirdetésre jelentkeznék, nagyon jó vagyok ám ebben ha kell kifutok brüxxelig is
sky.net
2012. február 21. 12:11
feri mérnem az apró villában ? az a pár ember igazán elférne
states
2012. február 21. 10:54
Ha Fletó karrierje így ível felfelé, a legközelebbi évértékelőt otthon tartja a konyhában Klára asszony hihetetlen érdeklődésétől kísérve...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!