150 millió a jáki templomnak

2011. január 30. 15:11

150 millió forintot kap a jáki templom felújításra – közölte Hende Csaba honvédelmi miniszter, a térség országgyűlési képviselője - írja a Magyar Nemzet.

2011. január 30. 15:11

A helyi vezetők és szakemberek közreműködésével megtartott jáki lakossági fórumon visszatekintettek az első Orbán-kormány idején indult,felújításra, ami félbeszakadt. „Már lassan a templom oldalában hagyott állványzatot is restaurálni kellene, nemcsak a templomot, tíz éve nézzük, mint rothad, gombásodik, penészedik” – mondta Hende Csaba, aki 2006 óta parlamenti képviselője Jáknak.

Hende régóta kitartóan lobbizott: kétszer utasították vissza, de végül sikerült elkülöníttetnie a jáki templom számára 150 millió forintot, egy olyan helyzetben, amikor 600 milliárdos takarékossági csomagot jelent be a kormány hamarosan - hangsúlyozta a politikus.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityesz74
2011. január 30. 15:30
Nagyon helyes,egy történelmi érték!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!