Fidesz-BRFK családi kapcsolat

2010. július 16. 09:56

Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány édesanyja a Fidesz gazdasági vezetője, Tóth Józsefné.

2010. július 16. 09:56

„Budapest új rendőrfőkapitányának édesanyja valóban a Fidesznél dolgozik. Tóth Józsefné a kilencvenes évek óta a Fidesz Magyar Polgári Szövetség gazdasági vezetője” - erősítette meg az Origo információját Krakkó Ákos, a párt parlamenti frakciójának sajtófőnöke. Majd hozzátette: „Mielőtt kinevezésének körülményeiben bárki is politikai döntést keresne vagy vélne felfedezni, fontos megjegyezni, hogy Tóth Tamás az elmúlt nyolc évben érte el szakmai pályafutásának eddigi legmagasabb szintjeit”.

A Fidesz szerint Tóth személyében megfelelő rendőrszakembert választott a miniszter, aki a klasszikus rendőri karrier minden lépcsőfokát végigjárta. Kapitányságvezetői munkája során mind a Rákosmente, mind pedig a Belváros bűnügyi statisztikái is javultak - közölte a sajtófőnök.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2010. július 16. 12:07
biztos jogilag, szakmailag meg emberileg is minden oké, de. vagyis nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani. már megint nem tetszünk apróságokra figyelni. lám, mesterházy már az utcára csődíti regimentjét :-) (kemény csapat...) - ezt csak a poén kedvéért.
picur3ka
2010. július 16. 11:53
En nem ertem, ez miert hir egyaltalan.
MakkA
2010. július 16. 11:32
1. Igazából nyilván oylat teszek fontos beosztásba akiben megbízom. 2. Azért az érdekes kérdés, hogy mi hozott mit. A Fidesz gondolta, hogy jó lesz a kapitány, vagy mások gondolták még kilenc éve, hogy jó lesz az a nő a Fideszbe. Azaz ki kinek az embere. Rendőrben megbízni... A Fidesznek sosem a káderpolitika volt az erőssége. MA
drienovác
2010. július 16. 11:23
apicsába, gondolom, a gyerek még nincs 18 és rendőrt se látott még életében azér ez nem ugyanaz, mint az egykori eu támogatásügyi miniszter és a csemetéje , aki az eu támogatásokkal kapcsoaltos milliárdos megrendelést kapta a papa miniszétiumából...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!